Fysik

Dynamik

07. februar 2016 af Nandro (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kan hjælpe med denne?

Vedhæftet fil: 3.59.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2016 af hesch (Slettet)

Det vedhæftede fremstår noget ulæseligt.

Teksten er klippet af i venstre/højre side.


Svar #2
07. februar 2016 af Nandro (Slettet)

Nej ? Der står kun Ft=12 kN og friktionskoefficent 0,8


Svar #3
07. februar 2016 af Nandro (Slettet)

Her er den på PDF

Vedhæftet fil:3.59.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2016 af hesch (Slettet)

Når vinkelaccelerationskraften ved radius r, hvad skal bremsekraften, Fb, så være ved radius R?

Hvad skal trykket på bremseklodsen være, når friktionskoefficienten er 0,8?

Hvad skal F være, når "kraft * arm = kraft * arm" på bremsearmen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2016 af Soeffi

På tegningen er: 

R·Fg = r·Ft

0,8·Fb = Fg

Fb·30 = F·80

Dvs. F = Fb·30/80 = 0,8·Fg·30/80 = 0,8·Ft·(r/R)·30/80


Svar #6
07. februar 2016 af Nandro (Slettet)

Mange tak ??

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. februar 2016 af Soeffi

#6 Mange tak ??

Forstår du det eller...?


Skriv et svar til: Dynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.