Matematik

Teknisk Matematik Opgave 149

07. februar 2016 af FuckSchool - Niveau: A-niveau

Jeg har en opgave jeg håber i kan hjælpe mig med. Det er opgave 149 i Teknisk Matematik Bind 1 af Preben Madsen
Jeg har vedhæftet opgaven
Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2016 af SuneChr

.
SP 0702161541.GIF

Vedhæftet fil:SP 0702161541.GIF

Svar #2
07. februar 2016 af FuckSchool

Forstår ikke, mit tal bliver alt alt for stort? Udfra mine beregninger bliver arealet af den ligebenet trekant 2449,5 og cirkeludsnittet bliver 100000?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2016 af SuneChr

Der må være fejlskrivning i opgaveteksten.  tan 20º = 23/106,5  er et falskt udsagn. 


Svar #4
07. februar 2016 af FuckSchool

Har du prøvet at regne den ud? Facitlisten siger at A skal være=312mm2


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2016 af SuneChr

\frac{4899}{2}-\frac{10000}{9}\cdot \pi \approx -1041,1585...       se # 3


Svar #6
07. februar 2016 af FuckSchool

Hm ja okay. Springer den opgave over. Men tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. februar 2021 af Pilunnguaq2021

Har nogen løst den her opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. februar 2021 af StoreNord

Hvad har du da fået?


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. februar 2021 af Soeffi

#1. Antagelsen om at der er tale om en del af en ligebenet trekant med topvinklen 40° og højden 106,5 er forkert. Se nedenstående:

Arealet af det blå område, som er det ønskede, er 311,7 mm2. Den del af trekanten, som er under den blå cirkelbue, og som søges i #1, har arealet 322,5 mm2.

Vedhæftet fil:Untitled.png

Skriv et svar til: Teknisk Matematik Opgave 149

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.