Matematik

differentiallingninger

07. februar 2016 af 1256m (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej nogle der kan hjælpe mig med den her opgave skal aflevere den snart og kan bare ik finde ud af at løse den :(


Svar #1
07. februar 2016 af 1256m (Slettet)

har lagt et vedhæftet fil..så man kan se hele opgaven :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2016 af mathon

Opgave 4

     Omskriv til

                              \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} t}=\frac{1}{200}\cdot 0{,}3\cdot y\cdot (200-y)


                             \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} t}=0{,}0015\cdot y\cdot \left ( 200-y \right )


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2016 af mathon

med løsningen
                          y(t)=\frac{200}{1+C\cdot e^{-0{,}3\cdot t}}


Skriv et svar til: differentiallingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.