Kemi

Antal atomer i 1 mol vand

08. februar 2016 af Arccossintan (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Hvordan udregnes hvor mange hydrogen- og oxygenatomer, der er i 1 mol vand?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2016 af mathon

1 mol vand indeholder
                                            2\cdot \left \{ \left. N_A \right \} \right. hydrogenatomer
                                            \left \{ \left. N_A \right \} \right. oxygenatomer

N_A=6{,}02214\cdot 10^{23}\; mol^{-1}
\left \{ \left. N_A \right \} \right.=6{,}02214\cdot 10^{23}


Skriv et svar til: Antal atomer i 1 mol vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.