Matematik

Bestem pladens højde h og bredde b

09. februar 2016 af SpY2134 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med den her opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2016 af mathon

  a)

       h=f(0)=\cos(0)+1=1+1=2

          b er lig med førstekoordinaten i 1.kvadrant til
          skæringspunktet mellem f(x) og g(x):

                                                       \cos(x)+1=\sqrt{x}       CASberegnes til

                                                       x=1{,}39059

                                                      


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2016 af mathon

b)
                                A=\int_{0}^{1{,}39059}\left ( f(x)-g(x) \right )\textup{d}x


Svar #3
09. februar 2016 af SpY2134 (Slettet)

Kan du forklar hvordan du gjorde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2016 af mathon

          solve(cos(x)+1=√(x),x) | x>1


Skriv et svar til: Bestem pladens højde h og bredde b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.