Fysik

Fysik: Lyd

09. februar 2016 af Sheerin (Slettet) - Niveau: C-niveau

En person hører musik med intensiteten 2,2 * 10-W/m2 

Hvad er det tidobbelte af 2,2 * 10-4 W/m2


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2016 af hesch (Slettet)

Prøv at skrive:   2,2 EE - 4 × 10 =

På din lommeregner.


Svar #2
10. februar 2016 af Sheerin (Slettet)

Hvad er EE?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2016 af hesch (Slettet)

Det er en taste på lommeregneren, der betyder "Enter (10'er) Exponent.

Resultatet bliver  2,2 * 10-3.

2,2*10-4 = 0,00022

2,2*10-3 = 0,0022

Det er temmelig grundlæggende viden, som du bør sætte dig ind i.


Skriv et svar til: Fysik: Lyd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.