Matematik

Big Oh

09. februar 2016 af Rossa - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude. Jeg er i gange med en opgave, som er lidt svært for mig.
Opgaven lyder:

Find den største ordre q således at (Oversat) :

               [sin(h)-h =O(h^q)]

Jeg kender definition, som er:  [f(h)=O(g(h))]  når   [h \to 0]

        \\ \left | \frac{f(h)}{g(h)} \right | < C \\ $$

Er der nogen, der vil hjælpe med opgaven, fordi det er lidt kompliceret opgave, at bruge definitionen.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2016 af peter lind

Foretag en Taylorrækkeudvikling af sinus(h)


Svar #2
09. februar 2016 af Rossa

omkring h=0???


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. februar 2016 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Big Oh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.