Matematik

Ligning

09. februar 2016 af Sheerin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan isolere jeg T? 

337 = 331kvadratrodT/273K 

I kan se det vedhæftede fil hvis det er forvirrende. 

Vedhæftet fil: wwwww.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2016 af StoreNord

Kvadrèr på begge sider.

Men K skal du vel ikke slæbe rundt på; det er vel enheden Kelvin?


Svar #2
09. februar 2016 af Sheerin (Slettet)

Ja, det er Kelvin. Er stadig lidt forvirret over hvordan ligningen kommer til at se ud, hmm


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2016 af SuneChr

Det er sikkert sammenhængen mellem lydens hastighed og den absolutte temperatur.

337=331\sqrt{\frac{T}{273}}\Rightarrow \frac{337}{331}=\sqrt{\frac{T}{273}\Rightarrow }\left ( \frac{337}{331} \right )^{2}=\frac{T}{273}\Rightarrow T=273\cdot \frac{337^{2}}{331^{2}}      ºK


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.