Matematik

Hjælp til statistik

10. februar 2016 af miljoi - Niveau: A-niveau

Tjek vedlagt billede.

Vedhæftet fil: mat 4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, så er det nemmere at hjælpe :-)
Vær forøvrigt opmærksom på, at en overskrift til dit indlæg
i stil med "Hjælp til statistik" havde været meget bedre, 
jf. første linje i betingelserne [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
10. februar 2016 af miljoi

Kan du godt finde ud af opgave 5? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2016 af PeterValberg

Vedr. 5b

Den angivne differentialligning er af typen:

y'=ay(M-y)

hvortil den fuldstændige løsning er:

y=f(t)=\frac{M}{1+ce^{-aMt}}

hvor c er en konstant, du efterfølgende kan bestemme
værdien for ved hjælp af oplysningen f(14) = 100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. februar 2016 af PeterValberg

Vedr 5a

Indsæt y = 75 i differentialligningen og bestem væksthastigheden dy/dt

Vedr 5c

Løs ligningen:    f(t) = 250

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.