Matematik

Eksponentiel funktion

10. februar 2016 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har problemer med delopgave c i denne opgave, jeg får svaret til 0, men når jeg aflæser på min graf skal de give ca. 100. Derudover er jeg også i tvivl om hvad a fortæller om udvilklingen i antallet af Facebook-brugere.

Vedhæftet fil: Opgave 9.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2016 af mathon

           f(t)=1{,}393845\cdot 2{,}874887^{\, t}      hvor t er antal år efter 2004 og f(t) er antal millioner.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2016 af mathon

                           \begin{array} {c|c} aa r&antal \; mio\\ \hline 2008&95{,}2\\ \hline \end{array}

            a=1+r=2{,}875

                      r=1{,}875=187{,}5\%

Modelberegnet årlig stigning i antal brugere.


Svar #3
10. februar 2016 af emilie63 (Slettet)

Tak for hjælpen! men jeg forstår ikke hvad jeg har lavet forkert så i min opgave så, har jo ikke fået den samme funktion som dig. 


Svar #4
10. februar 2016 af emilie63 (Slettet)

Okay har fundet ud af det, men igen tak!


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.