Matematik

Find halveringkonstanten

10. februar 2016 af sille1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Find halverings konstanten for f(x)=2012,1*0,77^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2016 af peter lind

T½ = log(½)/log(a)


Svar #2
10. februar 2016 af sille1997 (Slettet)

skal jeg så bare sætte 0,77 ind på a plads 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2016 af peter lind

ja


Svar #4
10. februar 2016 af sille1997 (Slettet)

så det er T1/2=log(1/2)/log(0,77)


Svar #5
10. februar 2016 af sille1997 (Slettet)

Kan det godt passe at halverings konstanten er 2.65


Skriv et svar til: Find halveringkonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.