Matematik

Løs f(x)=0

10. februar 2016 af sille1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor løser jeg f(x)=0 når jeg har en forskrift der ser således ud f(x)=2,14x-8,28


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2016 af Isabellamusen (Slettet)

2,14x-8,28=0
læs 8,28 til på begge sider

2,14x=8,28
dividere med 2,14 p åbegge sider

x=8,28/ 2,14
reducere
x=3,86915888
når x er 3,86915888


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2016 af Studentos

2,14x - 8,28 = 0

2,14x - 8,28 + 8,28 = 0 + 8,28

2,14x = 8,28 

2,14x/2,14 = 8,28/2,14

x = 3,9


Skriv et svar til: Løs f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.