Matematik

andengradspolynomium - HASTER

11. februar 2016 af EW11 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, Jeg har en opgave om andegradspolunomium, som jeg håber nogle af jeg vil kunne hjælpe med, den ser således ud: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2016 af mathon

                                     p=-\frac{1}{5}x+20\; \; \; \; \; x\in\left [0\, ;100 \right ]
dvs for omsætningen
                                      R(x)=x\cdot p

                                      R(x)=-\frac{1}{5}x^2+20x
                        

                                    


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2016 af PeterValberg

a) GeoGebra

b) Det må være således, at g(x) = x·f(x)

c) GeoGebra

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
11. februar 2016 af EW11 (Slettet)

Mathon: tænkte mere på en forklaring på det? Ville det være meningen at det var svaret på opgave a?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. februar 2016 af mathon

a)
       Er jo indtegning i koordinatsytem af den rette linje
            
                                           p=-\frac{1}{5}x+20\; \; \; \; \; x\in\left [0\, ;100 \right ]


Svar #6
11. februar 2016 af EW11 (Slettet)

Hvad menes der med...


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. februar 2016 af PeterValberg

Det betyder, at x tilhører intervallet fra og med 0 til og med 100,
hvilket betyder, at x-værdier udenfor dette interval ikke kan bruges.
Et andet ord for det er definitionsmængde.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: andengradspolynomium - HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.