Kemi

Afbrænding

11. februar 2016 af gymelev123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan kan det være, at eksempelvis heptan er meget lettere at antænde end glycerol? Kunne det eventuelt have noget at gøre med deres struktur eller hvorledes? (Jeg ved godt, at det har noget at gøre med deres kogepunkt, men tænker mere om kogepunktet afhænger af strukturformlen)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2016 af mathon

Glycerolmolekylet er polært.

Heptanmolekylet er upolært.


Svar #2
14. februar 2016 af gymelev123 (Slettet)

Så det er lettere at antænde upolære molekyler?


Skriv et svar til: Afbrænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.