Matematik

Finde ydelsen pr termin?.

12. februar 2016 af Lagunaen (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej jeg har prøvet at lege lidt rundt med tallene. Jeg har brugt formlen b= A * r dividere med (1+r)n - 1
Håber i forstår formlen jeg har så taget 400000 * 0,004 divideret med (1+0,004)48 -1 = 7575,522
Det er en annuitets opsparing men kan ikke få det til at passe med at det skulle give 400000 kr efter 48 indbetalinger se vedhæftet foto fil med opgaven. Håber i kan hjælpe :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2016 af peter lind


Svar #2
12. februar 2016 af Lagunaen (Slettet)

Det er opgave 3 b) ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2016 af peter lind

Den rigtige formel er An = b*( (1+r)n-1)/r  hvor i dette tilfælde An = 400.000, r = 0,4%, n = 48. b skal findes. det giver:

b = 400.000*0,004/( 1,00448-1)  = 7575,22 som du korrekt har fået det til.

Jeg kan kun se en fil. Du må have regnet forkert i din kontrol


Svar #4
12. februar 2016 af Lagunaen (Slettet)

Det tror jeg også. Jeg fik hvertfald svar på mit spørgsmål tusind tak. Fortsat god aften :)

Skriv et svar til: Finde ydelsen pr termin?.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.