Matematik

Du skal bestemme, hvor mange m3 beton der medgår til støbning af tårnet.

13. februar 2016 af martinbusk1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Du skal bestemme, hvor mange m3 beton der medgår til støbning af tårnet.

alle mål er i meter og støbningen starter i kote 10.00 og slutter i kote 21.00

hjælp helt død


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. februar 2016 af SuneChr

Tårnet er vist kun luftkasteller. Det er meget sparsomme oplysninger at bygge et tårn på.


Svar #2
13. februar 2016 af martinbusk1 (Slettet)

undskyld glemte helt at vedhæfte filen.

Du skal bestemme, hvor mange m3 beton der medgår til støbning af tårnet.

alle mål er i meter og støbningen starter i kote 10.00 og slutter i kote 21.00

Vedhæftet fil:beton.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2016 af SuneChr

.
SP 1402160035.GIF

Vedhæftet fil:SP 1402160035.GIF

Svar #4
14. februar 2016 af martinbusk1 (Slettet)

Jeg skal finde det i m3 så hvad er højden?
Desuden hvad er kordeformlen?

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. februar 2016 af mathon

Korden k med vinklen v mellem radierne:

                            k=2\cdot r\cdot \sin\left ( \frac{v}{2} \right )
                            v=2\cdot \sin^{-1}\left ( \frac{k}{2r} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. februar 2016 af mathon

Areal af cirkelring hvor r er mindste radius og t er tykkelsen:

                A=\pi \cdot \left ( 2r+t \right )\cdot t

Areal af delcirkelring hvor r er mindste radius, t er tykkelsen og 0<v<180^{\circ}

               A=\pi \cdot \left ( 2r+t \right )\cdot t\cdot \frac{360-v^{\circ}}{360^{\circ}}

Der må forekomme en højdeoplysning i opgaveteksen.


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. februar 2016 af StoreNord

støbningen starter i kote 10.00 og slutter i kote 21.00

Mon ikke der er 11 meter mellem de to koter?


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. februar 2016 af mathon


Skriv et svar til: Du skal bestemme, hvor mange m3 beton der medgår til støbning af tårnet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.