Matematik

Bestemmelse af forskriften til en sinuskurve ud fra punkter?

14. februar 2016 af standardbrugernavn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder og knokler med en matematikaflevering.

Jeg har fået nogle punkter opgivet, og jeg skal bestemme en sinuskurve med forskriften 

f(x)=A*sin(w*t+ø)+k

(w = omega, ø = phi)

Men jeg har ikke en klar ide om hvordan dette skal gøres.

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: punkter.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2016 af peter lind

brug regressionsanalyse


Svar #2
14. februar 2016 af standardbrugernavn (Slettet)

Hvordan? Jeg får jo en ligning, men den er slet ikke stillet op på samme måde som denne sinuskurve skal stilles op på.


Svar #3
14. februar 2016 af standardbrugernavn (Slettet)

Jeg benytter mig af GeoGebras kommando FitSin. Tak for hjælpen.


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. februar 2016 af Soeffi


Skriv et svar til: Bestemmelse af forskriften til en sinuskurve ud fra punkter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.