Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Multiplikatorprocessen

20. marts 2016 af anon16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, 

Det drejer sig om ligningen Y=\frac{1}{1-0.75}*(100+100+50)  (Y=C+I+G). 

I min opgave stiger G med 10 (til 60) og Y stiger så med 40. Hvorfor er det at den gør det?

Jeg ved at det har noget med multiplikatorprocessen at gøre..


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2016 af SuneChr

\frac{1}{1-0,75}=4
4·250 = 1000
4·260 = 1040
Forskel = 40


Skriv et svar til: Multiplikatorprocessen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.