Matematik

Arealformel af vilkårlig trekant...

27. marts 2016 af Malle123456789 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Når jeg søger på nettet m.m, kommer du uforståelige mange ord, grader osv, som jeg ikke forstår. 

Nogen der ved, hvordan formlen ser ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2016 af meitner

.


Svar #2
27. marts 2016 af Malle123456789 (Slettet)

Ved du det? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2016 af meitner

Mit bedste bud er:

T = 1/2 * a * b * Sin(C) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2016 af mathon

hvor
            \frac{1}{2}\cdot \left ( a\cdot \sin(C) \right )\cdot b=\frac{1}{2}\cdot h_b\cdot b


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. marts 2016 af mathon

Folkeskole:

Generelt for trekantsarealet T
af en vilkårlig trekant:
                                             T=\frac{1}{2}\cdot h_a\cdot a=\frac{1}{2}\cdot h_b\cdot b=\frac{1}{2}\cdot h_c\cdot c
uanset om højder i en stumpvinlet trekant "falder uden for" trekanten.


Skriv et svar til: Arealformel af vilkårlig trekant...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.