Fysik

resistans

29. marts 2016 af hrmogensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der en, som kan hjælpe med vedhæftede opgave?

Vedhæftet fil: 4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2016 af mathon

på 1 km er modstanden 1\; \Omega

på 6 km er modstanden ?\; \Omega


Svar #3
29. marts 2016 af hrmogensen (Slettet)

#2
6

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2016 af mathon

b)            Du kan ikke beregne energitabet uden en tidsoplysning
     men
               ledningens effektforbrug kan du beregne.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts 2016 af mathon

c)
       Er det muligt, at sende strøm gennem en ledning uden spændingsfald?


Svar #6
29. marts 2016 af hrmogensen (Slettet)

#4
Hvordan??

Svar #7
29. marts 2016 af hrmogensen (Slettet)

#5
Nej

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. marts 2016 af mathon

#13
             P_{ledning}=R_{ledning}\cdot I^2


Svar #9
29. marts 2016 af hrmogensen (Slettet)

Hvad??


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. marts 2016 af mathon

            P_{ledning}=R_{ledning}\cdot I^2=\left ( 5\; \Omega \right )\cdot \left ( 100\; A \right )^2=50.000\; V


Svar #11
30. marts 2016 af hrmogensen (Slettet)

#10

Jeg kan ikke se noget


Brugbart svar (0)

Svar #12
30. marts 2016 af mathon

            P_{ledning}=R_{ledning}\cdot I^2

            P_{ledning}=5\; \Omega \cdot \left (100\; A \right )^2=50.000\; V


Brugbart svar (0)

Svar #13
30. marts 2016 af mathon

korrektion:
          P_{ledning}=5\; \Omega \cdot \left (100\; A \right )^2=50.000\; \mathbf{\color{Red} W}
                         


Skriv et svar til: resistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.