Debat

Renovering af bad

02. april 2016 af sofiekjeldorff (Slettet)

Hey!

Vi bor 4 studerende i en 3(1/2) værelse i Københvan NV og vores badeværelse er helt ad H til. Vi skal igang med at renovere det mildest talt. Gulvet og kloakeringen skal fikses og vi skal have indsatalleret en vandlås (lovpligtigt fandt jeg lige ud af). Fliserne på væggene er fine nok, hvis de bare bliver renset. Har I erfaring med brug af nogle VVS folk, der måske endda giver studie rabat? Ellers bare nogen, der har leveret hvad de lover? Ethvert forslag modtages med kyshånd :)


Svar #1
02. april 2016 af sofiekjeldorff (Slettet)

NB: Vi leder selvfølgelig efter en meget billig løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2016 af SuneChr

Indhent tilbud hos flere håndværkere. Vigtigst er at få nedskrevet præcist, hvad der skal laves, hvor mange arbejdstimer det forventes at tage, prisen for det færdige arbejde incl. for alle materialer, - i danske kroner. Sørg for at få aftalen underskrevet af begge parter. Man ser desværre ind imellem "smarte" fyre, som render fra deres aftaler.


Svar #3
03. april 2016 af sofiekjeldorff (Slettet)

Jep, det hører man om lidt for ofte, desværre. Jeg har fundet en tjek liste, som vi skal bruge, når vi taler med håndværkerne, og den inkluderer dagbøder, hvis det ikke er færdigt til den aftalte tid og en masse andet. Interessante punkter må man sige - men sådan udvikler det hele sig, når der er så mange, der har haft dårlige oplevelser :(


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. april 2016 af Stjerne1986

Slettet

Skriv et svar til: Renovering af bad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.