Fysik

Friktionskoefficient

21. april 2016 af hrmogensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der en, som kan hjælpe mig med vedhæftede opgave?

Vedhæftet fil: help.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2016 af mathon

                        F_{fric}=\mu \cdot \left (m\cdot g \right )

bremselængde med
konstant acceleration -a:

                                                 \Delta s=\frac{{v_0}^2}{\left | a \right |}

bremsekraft:                             m\cdot (-a)

bevægelseshindrende kraft:
                                                 F_{res}=-m\cdot a-\mu \cdot m\cdot g=-m(\left |a \right |+\mu \cdot g )
   
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2016 af mathon

Energiligning:
                                          \frac{1}{2}m{v_0}^2=m\cdot \left ( \left | a \right | +\mu \cdot g\right )\cdot \Delta s
hvoraf begyndelseshastigheden:

                                          {v_0}=\sqrt{2\cdot \left ( \left | a \right | +\mu \cdot g\right )\cdot \Delta s}


Skriv et svar til: Friktionskoefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.