Fysik

Tælletal pr. sekund

26. april 2016 af bohemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

Sidder med denne opgave og er gået helt i stå.

Nogen det ved hvordan jeg kommer videre? :D

på forhånd tak :)

Vedhæftet fil: geiger müller.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2016 af mathon


                A(x)=A_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{x}{X_{\frac{1}{2}}}}                     hvor A(x) er antal tællinger pr sek.

                A(x)=120\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{x}{3{,}5}}

                A(1{,}2)=120\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{1{,}2}{3{,}5}}


Svar #3
26. april 2016 af bohemi (Slettet)

Tusind tak for hjælpen Mathon! :)

Nu har jeg så 94,62 ~ 95

enhed?

s^-1?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2016 af mathon

Ja   s^{-1}


Svar #5
26. april 2016 af bohemi (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Tælletal pr. sekund

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.