Matematik

Hjælp med matematik haster, en sød sjæl se vedhæftet dokument

28. april 2016 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau
Hjælp
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2016 af Skaljeglavedinelektier

a) Aflæs x0 = 0. Du differentierer så din funktion f. Indsæt nu i den følgende formel:

y=f'(x_0)*x+f(x_0)-f'(x_0)+x_0

b) Bestem de mulige ekstemumssteder ved at løse f'(x) = 0. Bestem monotoniintervallerne. Bestem hvor funktionen er voksende/aftagende. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2016 af Soeffi

Vedhæftet fil:1678718.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2016 af Soeffi


Skriv et svar til: Hjælp med matematik haster, en sød sjæl se vedhæftet dokument

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.