Matematik

procent

30. april 2016 af Amalie1234324 - Niveau: 9. klasse

Hej. Har en matematik opgave, som jeg ikke ved, hvordan den skal løses.

75% er 600. Hvad er 100%


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2016 af peter lind

Hvis du kalder de 100% for  x gælder 0,75*x = 600


Svar #2
30. april 2016 af Amalie1234324

Så det er 0,75*600=450+600

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2016 af mathon

#2

Det er ikke rigtigt!

                                75% = 3/4 udgør 600

                                1/4 udgør 200

                                4/4 = 100% udgør 800


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2016 af peter lind

Nej. Du løser ligningen i #1 ved at dividere lignigen med 0,75


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. april 2016 af mathon

ellers
            hele beløbet udgør \frac{600}{0{,}75}    


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.