Matematik

Hvor meget kan den lufte - Stigevogn

30. april 2016 af CCBook (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej studieportalen.dk

Jeg er i gang med at lave en eksame opgave til min uddannelse. Det er sådan at jeg skal have gjort sådan at jeg har en stigevogn på 45°.

Det er ikke nogle opgave jeg har fået i skole men en opgave jeg selv er i gang med.

Ser sådan her ud:

(Vi siger det er stigevogn på billedet her)

Jeg har prøvet at kig lidt på den her: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=514157


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2016 af peter lind

Hvad er problemet ?

I teksten har du en vinkel på 45º. I udregningerne er den blevet til en længde.


Svar #2
30. april 2016 af CCBook (Slettet)

Jeg brugt lige lidt mere tid på at forklare det:

vinkel A = 15°
vinkel B = 22°
b = 28 cm
c = 45 cm
Min vægt = 90 kg
Hvor meget falder så vinkel A?
Der med er det en trekant
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2016 af peter lind

Hvorfor skal vinkel A ændre sig ?


Svar #4
30. april 2016 af CCBook (Slettet)

det vil jo blive påvirket af min vægt. Hvilke gøre at den falder lidt,.

Ellers må jeg laver opgaven om.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. april 2016 af peter lind

Du skal i hvert fald have noget fysisk eller matematisk om hvorfor vinklen falder for at kunne besvare spørgsmålet


Skriv et svar til: Hvor meget kan den lufte - Stigevogn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.