Kemi

Afstemmelse af redoxreaktion

01. maj 2016 af Loulouuu - Niveau: C-niveau

Afstem følgende redoxreaktion

S2O3 2-   +    I2    -->     S4O6 2-     +    I -

Kan ikke få ladningen af S4 til at gå op med ladningen af O6 i forhold til den samlede ladning på -2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2016 af Heptan

OTS(S4O6) = 10/4 = 5/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2016 af Heptan

Korrektion:

OTS(S4O62-) = 10/4 = 5/2


Skriv et svar til: Afstemmelse af redoxreaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.