Matematik

Logaritme

01. maj 2016 af wambeewambee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forstår ikke disse 2 spørgsmål??? Nogen der kan hjælpe?

A) Gør rede for sammenhængen mellem den naturlige eksponentielfunktion ex og den naturlige logaritmefunktion ln? x.  

B) Gør rede for sammenhængen mellem 10x og 10-tals logaritmen log? x.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2016 af mathon

A)

           \left (e^x \right )^{\circ-1}=\ln(x)                            hinandens omvendte funktion

B)
          \left (10^x \right )^{\circ-1}=\log_{10}(x)                     hinandens omvendte funktion


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.