Matematik

stamfunktion

04. maj 2016 af bohemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er helt på bar bund med de her stamfunktioner. Er der nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: stamfunktionen.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2016 af PeterValberg

Brug denne generelle regel på hvert led:

\int{p\cdot x^q}\,dx=\left(\frac{p}{q+1} \right )\cdot x^{q+1}

husk at addere integrationskonstanten, da det er et ubestem integral
dermed har du også samtlige stamfunktioner.

Se eventuelt video nr. 3 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.