Fysik

mundtlig 2.del

04. maj 2016 af zartorium (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er du muligt at gennemføre den mundtlig del uden at lærer og censor stiller spørgsmål?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2016 af Eksperimentalfysikeren

I princippet må censor ikke stille spørgsmål direkte, men skal anmode eksaminator om at stille spørgsmål, som censor gerne vil have stillet.

Eksaminator vil normalt stille spørgsmål, men er man tilstrækkeligt dygtig, kan man komme det meste af vejen uden indblanding. For at gøre det, skal man starte selv og så gå systematisk gennem stoffet. Nogle gange vil eksaminator så efter nogen tid komme til det resultat, at der ikke er grund til at fortsætte, for det ser ud til at være i orden, men der er lige et par vigtige detailler i det efterfølgende, så det spørger eksaminator om til afslutning. Da vi havde 13-skalaen kunne der være tale om spørgsmål, der gik ud over pensum.

Hvis du har lagt godt ud or har kørtløs et stykke tid uden indblanding fra eksaminator og der så kommer et spørgsmål i det, du ikke er nået til, så regn med, at eksaminator og censor ikke gider høre mere på dig, for de har opfattet, at du har forstået det.

Det kan ske, at eksaminator stiller et spørgsmål i det, du har været igennem. Du kan have lavet en mindre fejl. og de vil lige høre, om du har misforstået et eller andet eller det bare er en talefejl. Igen: tag det roligt, har du kørt nogenlunde glat igennem uden afbrydelser, så er de sidste spørgsmål kun en afpudsning.


Svar #2
05. maj 2016 af zartorium (Slettet)

wow tak for en grundig forklaring. Det havde jeg ikke forventet


Skriv et svar til: mundtlig 2.del

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.