Matematik

Nogen som kan hjælpe

05. maj 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej jeg kan ikke finde ud af opgave b
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2016 af PeterValberg

Når du har bestemt værdierne for a og b, så har du en forskrift,
hvor x er antal år efter 2009, y (eller f(x)) er omsætningen i mio. Euro.
Sammenhængen er lineær

f(x) = ax + b    (med dine værdier for hhv. a og b)

b) Løs ligningen   f(x) = 2500

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
05. maj 2016 af Zeynoa (Slettet)

Jeg har lavet a og b
a = 125.75
b = -251184.8

Så må det hede f(x) = 125.75*x + -251184.8

Eller hvad hvordan laver man det med disse tal

Skriv et svar til: Nogen som kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.