Matematik

Hvordan skal jeg det

05. maj 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Opgave c kan ikke huske hvilken formel
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2016 af Stats

Du har 3 vinkler og en side

\\ \textrm{Sinusrelationen}\\ \frac{a}{\sin A}=\frac{b}{\sin B}=\frac{c}{\sin C}

\angle CDB =180^o-110^o=70^o
\angle ACB =180^o-35.6^o-34.4^o=110^o
\angle DBC =180^o-70^o-110^o=10^o

Du kender længden som går gennem trekanten, som er lig 6,5

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
05. maj 2016 af Zeynoa (Slettet)

kan stadig ikke få det til at passe


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2016 af Soeffi

#0.

Vedhæftet fil:Untitled.png

Svar #4
05. maj 2016 af Zeynoa (Slettet)

tak for hjælpen men kan jeg få en udregning på hvordan man regner det ud med tallende i formlen tager nemlig noter til eksamen så har jeg dem .


Skriv et svar til: Hvordan skal jeg det

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.