Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Produktionsfunktion --> Optimal mængde

05. maj 2016 af Michaela4180 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg har en produktionsfunktion

Q = 3K ^0,6 L^0,4

Jeg skal finde den optimale mængde af K og L ved en Q = 1000

Hvordan kommer jeg videre? og hvordan differentiere jeg denne funktion??????


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2016 af LilanKahn (Slettet)

Har du ikke andet oplyst end Q? De version af den opgave jeg har lavet har haft w og r opgivet også.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2016 af BadBoyBard (Slettet)

#0: Har de ikke givet dig PK og PL? Altså priserne for kapital og arbejde? Det er normalt at man skal have for at maximisere en Cobb-Doughlas produktionsfunktions som din, hvorefter man så bruger MRS-metoden:

MRS_K_L=\frac{MU_K}{MU_L}=\frac{P_K}{P_L}

Bard


Svar #3
06. maj 2016 af Michaela4180 (Slettet)

W = 200

R = 300 


Svar #4
06. maj 2016 af Michaela4180 (Slettet)

Er der nogen, der kan hjælpe????


Skriv et svar til: Produktionsfunktion --> Optimal mængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.