Matematik

Du har et kamera med focal length på 65 mm og en CCD chip, der måler 10 mm x 8 mm. Det tager billeder der har størrelsen 5120 x 4096 pixels. Det kan antages at b = f. Fra en afstand af 120 cm har du t

06. maj 2016 af mathaj123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Du har et kamera med focal length på 65 mm og en CCD chip, der måler 10 mm x 8 mm. Det tager billeder der har størrelsen 5120 x 4096 pixels. Det kan antages at b = f. Fra en afstand af 120 cm har du taget et skarpt billede af et helt rundt modermærke. På billedet er radius af modermærket 400 pixels. Hvor stort er modermærket? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2016 af Soeffi

#0 Ved du hvad b og f står for?

Svar #2
06. maj 2016 af mathaj123 (Slettet)

ja b=f er det samme som 65 mm altså focallængden 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2016 af Soeffi

#2 ja b=f er det samme som 65 mm altså focallængden 

Du må vel have en formel, hvor b og f indgår?


Skriv et svar til: Du har et kamera med focal length på 65 mm og en CCD chip, der måler 10 mm x 8 mm. Det tager billeder der har størrelsen 5120 x 4096 pixels. Det kan antages at b = f. Fra en afstand af 120 cm har du t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.