Matematik

Eksponentiel funktion

23. maj 2016 af MMLL13 - Niveau: C-niveau

Hvorfor skal b være større end 0 i den eksponentielle funktion??


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2016 af mathon

Eksponentiel funktion:
                                            f(x)=y=b\cdot a^x\; \; \; \; \; \; \; a>0
b skal ikke nødvendigvis være større end nul.
Men i praktisk anvendelse dvs i interessant brug er b>0.

          


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

Hvis b = 0 er funktionen jo bare 0, lige meget hvad x er. 

y=0\cdot a^x=0


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.