Matematik

Vektorer - find koordinaterne for en vektor

24. maj 2016 af jensjensenjensenjensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg c-vektors koordinater, når c-vektor = 2*a-hat-vektor + 3*b-vektor.  ?

a-vektor= (-3,5)

b-vektor=(7,4)

skal jeg ligge de to vektorer sammen koordinatvis? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2016 af peter lind

Du skal først finde tværvektoren til a. Derefter gange resultatet med 2 og b vektoren med 3. Til slut skal du så adderer koordinaterne


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

Tværvektor til a = (-y , x) så det er (-5 , -3). 


Skriv et svar til: Vektorer - find koordinaterne for en vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.