Fysik

Hvad kaldes: densitet * specifik varmekapacitet

25. maj 2016 af SpiFF1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad skal man kalde "konstanten" når man ganger:

ρ [kg/m3] * c [kJ/kg*°C] = ? [kJ/m3*°C]

densitet * specifik varmekapacitet

Jeg har styr på SI-enhederne, ved bare ikke hvad jeg skal kalde den (benævenlse)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2016 af peter lind

varmekapacitet


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

Varmekapacitet er vist masse gange specifik varmekapacitet og er i J/K. C = m c 

SpiFF1234 du tænker vel på 

E = m c Delta T

E = v Rho c dT

Rho c kaldes vist ikke noget. 


Svar #3
25. maj 2016 af SpiFF1234 (Slettet)

Varmekapacitet er m*c=C, så det er det ikke.

@Sfeldt - tak for dit svar.


Skriv et svar til: Hvad kaldes: densitet * specifik varmekapacitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.