Matematik

STX A 27 Maj 2016

27. maj 2016 af hrmogensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har lige været til Matematik A eksamen. Den gik ikke så godt, og jeg ligger nok i den meget lave ende karaktermæssigt... Jeg ved godt, at det er ulovligt at offentliggøre eksamenssæt, og derfor kan jeg sende sættet som privatbesked til den, som gerne vil rette min opgave igennem. Kan ikke klare at have tanken i hovedet, om jeg har fået 00 eller 02. Så hvis der er en eller flere, som er friske på at rette min eksamensbesvarelse, så skriv endelig en privat besked eller en kommentar nedenfor, og så kontakter jeg jer.

Mvh,
Mogensen


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg har selv været oppe i dag. Skriv evt. dine svar her eller i en besked. Ikke hele teksten, men bare svarene/tallene. 

Der er dog ingen garanti for, at mit er rigtigt. 


Svar #2
27. maj 2016 af hrmogensen (Slettet)

Kan ikke huske mine svar fra prøven uden hjælpemidler, så her er mine svar fra prøven med hjælpemidler:

Opgave 7:

a) Funktionen er f(x)=0.306548x+74.0917
b) Tallet 0.26=hældningskoefficient (siden år 2000 er den gennemsnitlige årlige levealder steget med 0.26). Tallet 79=konstantled (i år 2000 var den gennemsnitlige levealder for kvinder 79)
c) solve(g(81)=f(x),x)=84.7122

Opgave 8:

a) solve(f(x)=0,x) = x=-3 or x=0 or x=10
b) Tangentligningen er y=-45x+9
c) Funktionen har lokalt maksimum i x=-30

Opgave 9:

a) Nulhypotese: Gymnasievalg er uafhængig af uddannelsesvalg - fik ikke forventede værdier
b) Fik heller ikke undersøgt det med statistisk test

Opgave 10:

a) solve(u(r)=3.4,r) = 3.161 (TI-Nspire drillede med grafen, så den blev ikke lavet)
b) solve(um(r)=0,r) = 3.816
c) Minimum for den potentielle energi mellem to Argon atomer er -0.997

Opgave 11:

a) 20x+100y+80z=0
b) 141.79 grader
c) Areal er 1052.92 cm^2

Fik ikke svaret på opgave 12, 13 eller 14, da de var alt for svære


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

Opgave 7

a) Rigtig

b) Hældningskonstanten fortæller, at den gennemsnitlige levealder for kvinder stiger med 0,26 år pr. år. 79 er rigtig tydet. 

c) Er forkert. Du løser først ligning g(x)=81, og så indsætter du dit fundne x i f(x). 

Opgave 8

a) rigtig

b) rigtig

c) forkert. Du bestemmer ikke monotoniforholdene her. 

Opgave 9 

Har du ikke løst. 

Opgave 10 

a) Forkert. Skal give 0. 

b) Jeg forstår ikke kommandoen du skriver, men resultatet ser rigtigt ud. b) og c) er dog et samlet spørgsmål. 

Opgave 11

a) Forkert (så vidt jeg lige kan se). Tegn evt. i GeoGebra.

b) Ser rigtigt ud.

c) Forkert. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. maj 2016 af DennizKati (Slettet)

Nogle der hurtig vil remse op uden hjælpe midler

Her kan i få mine, så se om i har fået det samme.

1. x^2 - 10x

2. 71

3. 115mil*1,118^x

4. kan ik huske det første men konstanten skulle være -4

5. den passede ikke, da der var +1 for meget


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2016 af sarah0010 (Slettet)

Her er mine resultater til delprøven uden hjælpemidler: 

1. x^2+10*x

2. 71

3. y=15*1,118^x

4. F(x)=0,25*x^4+5*x^2-4

5. Passer

6. f(x) er stejlere end g(x)


Brugbart svar (2)

Svar #6
27. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

1. Forkert. Det er x2 + 10x.

2. Rigtig

3. Forkert, medmindre du ved en fejl har skrevet 115 - det er 15. Du skal ikke skrive mil i forskriften. Det kræver også, at du har skrevet, hvad variablerne beskriver. 

4. Konstanten er bestemt rigtigt.

5. Forkert. f er en løsning til differentialligningen. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2016 af DennizKati (Slettet)

#6

1. Forkert. Det er x2 + 10x.

2. Rigtig

3. Forkert, medmindre du ved en fejl har skrevet 115 - det er 15. Du skal ikke skrive mil i forskriften. Det kræver også, at du har skrevet, hvad variablerne beskriver. 

4. Konstanten er bestemt rigtigt.

5. Forkert. f er en løsning til differentialligningen. 

Ja mente 15 mil og forkalrede også hva de betød..

Øv til det andet, det tegner til et 4-7 tal så.. 


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

Der er også delen med hjælpemidler. 


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. maj 2016 af shabanaa (Slettet)

Hvad er de rigtige løsninger til dem med løsninger? 


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

Det er svært at sige. Jeg har kun mine egne svar at gå ud fra. Har du måske specifikke spørgsmål til opgaverne?


Brugbart svar (0)

Svar #11
27. maj 2016 af shabanaa (Slettet)

Ja altså opgave 12. Hvad er resultatet der? jeg har fået vinkel A til 10,6 grader.


Brugbart svar (0)

Svar #12
27. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg har vinkel A til 26,57°, B(8,6) og arealet til 25. 


Brugbart svar (0)

Svar #13
27. maj 2016 af Kemifjols (Slettet)

#12 Det har jeg også opgave 12 til at være 

Nogle, der har svaret til opgave 13 b?


Brugbart svar (0)

Svar #14
27. maj 2016 af huendenskalværerød (Slettet)

#13 Svaret til opgave 13b er t = 181,27


Brugbart svar (0)

Svar #15
27. maj 2016 af Umuligt (Slettet)

Var der i spørgsmål 5 uden hjælpemidler tale om 1.8% eller 18%? Hvor mange point trækker det ned, hvis man har læst forkert her, men opstillet og argumenteret for modellen?

Brugbart svar (0)

Svar #16
27. maj 2016 af sarah0010 (Slettet)

#14: Jeg har fået 13b til at være t=182,3 døgn

Hvordan har du regnet den?


Brugbart svar (0)

Svar #17
27. maj 2016 af huendenskalværerød (Slettet)

#16 Jeg løste N''(t)=0.


Brugbart svar (0)

Svar #18
27. maj 2016 af Betha (Slettet)

Jeg var oppe i det samme i dag, kan jeg se :). Ved i hvornår man får karakteren at vide? Jeg er nemlig selvstuderende i matematik ved siden af hf og er vildt spændt på at finde ud af hvordan jeg har klaret mig :I.. 


Brugbart svar (0)

Svar #19
27. maj 2016 af Mortenpetersan (Slettet)

Opgave 13b: Er det ikke både t=181.27 OG t=309.51 som er løsningen?
En væksthastighed kan vel godt være negativ - eller hvad?
Hvis man løser N''(t)=0 får man nemlig begge løsninger

 


Brugbart svar (0)

Svar #20
27. maj 2016 af sarah0010 (Slettet)

#19: De har givet betingelsen: 0\leq t\leq 365, så du skal kun bruge den positive løsning.


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.