Fysik

Strømstyrke

29. maj 2016 af internationaltjotalt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens, 

a) 

R= 44Ohm

Nogle der kan hjælpe med b) og c)? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2016 af mathon

a)
                                    R=\frac{U^2}{P}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2016 af mathon

b)
                                    I_{max}=\sqrt{\frac{P}{R}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2016 af mathon

c)
                                    P=\frac{U^2}{R}


Svar #4
29. maj 2016 af internationaltjotalt (Slettet)

#2

Er det ligegyldigt, at den er koblet til to faser?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2016 af mathon

Det betyder blot, at spændingen er 400 V frem for 230 V ved kobling til fase-0.


Svar #6
29. maj 2016 af internationaltjotalt (Slettet)

Så er du enig i;

a) r= 44ohm

b) I= 9,045A

c) P=1202W


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. maj 2016 af mathon

a) R=44\tfrac{4}{9}\; \Omega

b) I_{max}=9{,}0\; A

c) er forkert.


Svar #8
29. maj 2016 af internationaltjotalt (Slettet)

c)

P= \frac{U^2}{R} = \frac{(230V)^2)}{44\Omega}

Eller er modstanden noget andet?


Brugbart svar (0)

Svar #9
29. maj 2016 af mathon

c)

          Du må ikke afrunde i mellemregninger:


         P=\frac{(230\; V)^2}{\left (44+\tfrac{4}{9}\; \Omega \right )}=1190{,}25\; W


Svar #10
29. maj 2016 af internationaltjotalt (Slettet)

Tak :) 


Skriv et svar til: Strømstyrke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.