Matematik

Reducer udtryk

30. maj 2016 af Margna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej der der nogle der kan hjælpe? :)

Reducer udtrykket (x + y)^(2) + (x - y)^(2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2016 af PeterValberg

Kend dine kvadratsætninger:

(a+b)^2= a^2+b^2+2ab
(a-b)^2= a^2+b^2-2ab

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. maj 2016 af PeterValberg

(x+y)^2+(x-y)^2=
x^2+y^2+2xy+x^2+y^2-2xy=
2x^2+2y^2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
30. maj 2016 af Margna (Slettet)

Forstår ikke hvordan man bruger dem?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2016 af PeterValberg

#3 Se #2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
30. maj 2016 af Margna (Slettet)

Ups Mange tak fik ikke set det 


Skriv et svar til: Reducer udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.