Matematik

afliverings opgave hjælp

31. maj 2016 af jio123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey

kan ikke løse lingen 8 = 6x -4


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2016 af mathon

     6x - 4 = 8
var det bedre?          


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2016 af mathon

     6x =12         


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

8=6x-4\Leftrightarrow 12=6x\Leftrightarrow 2=x


Skriv et svar til: afliverings opgave hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.