Kemi

Reaktionshastighed

12. juni 2016 af Koplop (Slettet) - Niveau: B-niveau

v = k ⋅ [Br–] ⋅ [BrO3–] ⋅ [H+]2

Hvilken orden er denne reaktion, og hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2016 af mathon

           v = k ⋅ [Br ]1 ⋅ [BrO3]1 ⋅ [H+]2

teoretisk orden       1 + 1 + 2 = 4
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2016 af Skaljeglavedinelektier

Dit hastighedsudtryk er på formen:

v=k*[Br^-]^x*[BrO_3^-]^y*[H^+]^Z

Den totale reaktionsorden kan fås, ved at lægge disse potenser sammen: x+y+z=1+1+2=4

Dette er altså en 4. ordensreaktion. 


Skriv et svar til: Reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.