Matematik

Valuta

19. juni 2016 af sea789 - Niveau: 8. klasse

Hej

Jeg har to spørgsmål. Dene ene er:
700 dollars svarer til 3752 kr. Hvad er kursen?

Den anden er:
Hvis kursen på yen er 10, hvor mange yen kan man få for 200 danske kroner?

Er der nogen der vil være søde at hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. juni 2016 af StoreNord

Kursen er hvad 100 af de udenlandske koster i danske kroner.

a)

700 dollars svarer til 3752 kr. Hvad svarer så 100 dollars til?

b)

kursen på yen er 10 betyder at 100 yen koster 10 danske kroner.

Så for 10 kroner fås altså 100 yen.

Hvad fås så for 200 kroner?

for 200 danske kroner


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. juni 2016 af mathon

a)

      700\; dollars = 3752 kr

      100 dollars = 536 kr

      

     dollarkurs = 536


Svar #3
19. juni 2016 af sea789

#1

Kursen er hvad 100 af de udenlandske koster i danske kroner.

a)

700 dollars svarer til 3752 kr. Hvad svarer så 100 dollars til?

b)

kursen på yen er 10 betyder at 100 yen koster 10 danske kroner.

Så for 10 kroner fås altså 100 yen.

Hvad fås så for 200 kroner?

for 200 danske kroner

a) gør man så sådan her?: 3752/700*100= 536

b) 200*10=2000

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. juni 2016 af StoreNord

Korrekt!


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. juni 2016 af mathon

b)

      100\; yen = 10 kr

      200 yen = 20 kr

      2000 yen = 200 kr


Skriv et svar til: Valuta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.