Matematik

vægt diagram

21. juni 2016 af shain - Niveau: 9. klasse
Har et opgave som driller om vægtdiagrammer vedhæftet opg a opg b

jeg ved at

moment= vægt * afstand

vægt= moment/afstand

Afstand= moment/vægt

billed vedhæftet på forhånd tak
Det er et belastningsdiagram på 10 m

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. juni 2016 af PeterValberg

a)

udlæg (m) · vægt (t) = 10 (tm)

du skal bestemme vægten (den maksimale), når du kender udlægget (5 m)

b)

udlæg (m) · vægt (t) = 10 (tm)

du skal bestemme udlægget, når du kender vægten (6,5 t)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
21. juni 2016 af shain

Jeg siger mange tak. De har så brugt et andet ord end jeg er vant til.

Skriv et svar til: vægt diagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.