Kemi

Kemisk reaktion

22. juni 2016 af soldier123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Alle, sidder og øver mig på nogle kemiopgaver, og vil gerne have hjælp til den vedhæftede opgave.

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Kcal.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. juni 2016 af mathon

…, bliver 27,67 kcal forbrugt.


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. juni 2016 af umolich

Molarmassen for PCl3 er 137,3 g/mol. Hvis 50g reagerer, svarer dette til

n=\frac{m}{M} = \frac{50g}{137,3g/mol}= 0,364 mol

I reaktionsligningen står der at for hver 4 mol PCl3 der reagerer skal der bruges 304,0 kcal. Hvis det blev dannet, ville det stå på højre side af reaktionspilen. For at beregne mængden der skal bruges for 0,364 mol:

\frac{0,364 mol}{4 mol}*304,0 kcal = 27,66 kcal


Skriv et svar til: Kemisk reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.