Matematik

bmi

27. juni 2016 af shain - Niveau: 8. klasse
En person, som er 180 cm høj, ønsker et BMI- tal på 23.

Hvad skal hans vægt være?

bud 3,24*23

bmi= vægt/højde m2

tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juni 2016 af mathias1997

Du isolerer ligningen for BMI med hensyn til vægten, som er den ukendte værdi.

BMI = vægt / højde2

BMI * højde2 = vægt

23 * 3,24 = 74,52 kg.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. juni 2016 af JulieW99

Du har: 23=vægt/1,802

Isolation af vægt giver: vægt=23*1,802

Udregn dette.

- Dit bud er forresten korrekt nok.

- - -

Vh Julie


Svar #3
28. juni 2016 af shain

ok tak for det

Skriv et svar til: bmi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.