Matematik

Hjælp mig

29. juni 2016 af Kristiansen3 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Funktionen f defineres som f(v)=|v|2= vtv=x12+...+xd2

Gør rede for at hvis v ikke ligger i ext(K), så findes der et u i K, som opfylder at f(u)>f(v).

Er der nogen som kan hjælpe med det her? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juni 2016 af VandalS

Hvad er K? Hvad betegner ext(K)?


Skriv et svar til: Hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.