Kemi

MCQ - kemi 1

27. juli 2016 af soldier123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej venner, ville lige hav hjælp til følgende opgave: Partialtrykket i atmosfæren er 159 mmHg, hvilket giver en opløslighed af O2 på 0,44 g/100mL. Hvad er opløsligheden af O2 ved 110 mmHg?

Svarmuligheder:

1) 0,3g/100mL

2) 0,4g/100mL

3) 0,6g/100mL

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juli 2016 af mathon

opløsligheden af O2 ved 110 mmHg

                                    \frac{110}{159}\cdot \left ( 0{,}44\; \tfrac{g\; O_2}{100\; mL} \right )=0{,}30\; \tfrac{g\; O_2}{100\; mL}


Skriv et svar til: MCQ - kemi 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.