Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Køb/leasing

30. juli 2016 af hejtykke2 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan løser jeg denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. juli 2016 af peter lind

1. Brug formlen til beregning af kapitalværdien

2. Sikkerheden


Svar #2
30. juli 2016 af hejtykke2 (Slettet)

Hvad er det for en formel? :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. juli 2016 af peter lind

Kapitalværdi = ∑ai*xn    hvor ai er indtægt-udgift i år i og x = 1/(1+r)  r = den interne rente


Skriv et svar til: Køb/leasing

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.