Studievejledning

Gymnasie?EUX- VIGTIGT hjælp

12. august 2016 af ifoo

Hej, jeg har en lillebror, som er en smule forvirret angående hvilken studie han skal vælge. 

har har tideligere gået i en tiende klasse, hvor han ikke tog ret seriøst, da han havde en ønske om at komme ind på en erhverv uddannelse. det gjorde han så. nu fortryder han valget, da det slet ikke er noget for ham. han ville gerne ind på en gymnasiel uddannelse. men det har han så ikke muligheden til. pga. hans karaktere og fordi han ikke er egnet uddannelsesparat.

hvad kan han muligvis gøre? han ville gerne ind på gymnasiet. men hvordan? han kan ikke tage tiende klasse om, da han har været op til prøverne. er der noget på tilsvarende niveau? eller hvad siger i TIl EUX. har Eux samme muligheder som en almindelig gymnasium??


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2016 af JulieW99

Nej, det har de ikke. EUX er desuden heller ikke en joke. De har fag på samme niveau som os ande, på en STX, men skal oveni tage en erhvervsuddannelse. De har travlt, og man skal virkelig lave noget! Jeg foreslår at din bror tager sig ordentligt sammen, og får nogle fine karakterer, så han kan komme på gymnasiet. Alternativt er der HF.

- - -

Vh Julie


Svar #2
12. august 2016 af ifoo

Hvad kan han tage så han kan ændre sine karakter? Snakkede med vejlederen og han sagde at man ikke kan tage en tiende om når man har taget afgangsprøverne?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. august 2016 af JulieW99

Han må fortsætte med det han har gang i, altså en ehvervsuddanelse, eller måske skifte til en HF. Derudover er der en god grund til, at han ikke er erklæret parat til gymnasie el. lign., så en HF kan han nok heller ikke tage. Måske skal han selv snakke med vejlederem.

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. august 2016 af fuldorale (Slettet)

orale 


Skriv et svar til: Gymnasie?EUX- VIGTIGT hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.